Twingly statistik

torsdag 30 september 2010

Rosa skor

Idag har Resumé en text om varför Zlatan spelar i rosa skor. För att de är vinterns färg i det skor Zlatan spelar i, säger en marknadschef. Åh, verkligen? Tänker jag som har lite svårt att förstå att det är en nyhet att Zlatan spelar i rosa skor.

Katrineholm nästa

Nu ska jag till Harrys i Katrineholm och stå upp med bl a Hasse Brontén. Jag försöker hitta på några nya sportskämt men jag är rätt slut i huve't. Googlar "kända idrottsmän från Katrineholm" och får upp "Man anhållen för mordet i Katrineholm"...

Contador dopad


Den spanske Tour de France vinnaren är dopad. Presskonferens ska visst hållas men just nu säger Alberto Contador att någon preparerat hans mat. Något säger mig att det inte är sant. Det brukar låta så. Men tänk om det är sant, vad jobbigt. Ingen kommer ju någonsin att tro honom.

onsdag 29 september 2010

Halv miljon i böter

fick AIK för bråket i samband med UEFA-matchen. Jag tycker det låter ganska lite faktiskt. I samma veva kommer målet upp i tingsrätten mot den 33-åring som sprang in på planen och slog ner en spelare i Assyriska när DIF vann i kvalet till Allsvenskan. Nu! Nästan ett år senare. Hur jäkla långsamt kan malens kvarna mala egentligen? Ok, det kanske inte var det mest akuta ärendet men 10 månader i väntan på rättegång känns sådär i välfärdslandet Sverige. Djurgården lär stämma den anklagade. Bra tycker jag även om de aldrig lär få in några stålar.

tisdag 28 september 2010

Men vad är detta?


AIK leder i hockeyn med 4-2. Och jag har just insett att jag lagt in ett pass med min personlige tränare morgonen efter fotbollsderbyt kl.08.00... Smart Sanna.

Derby ikväll


Hockeyderby. Jag har aldrig sett ett hockeyderby. Kommer inte att se något ikväll heller. Mina nerver klarar bara ett derby i veckan och det är söndag och fotboll som gäller. Men jag kanske ångrar mig. Det kommer att vara grym stämning i Globen. KÄMPA DJURGÅRDEN! Jimmie Ölvestad-bilden kommer från Djurgården hockey.

För en god sak

Den amerikanske hockeyspelaren Ryan Miller har fotat sex av sina hockeykollegor för att uppmärksamma cancer. Vet inte riktigt hur det ska gå till men vill du se sex stylade hockeyspelare bl a Rangers Henrik Lundqvist så ska du gå in här och sedan är du förhoppningsvis mer medveten om cancer...vad vet jag. Ryan Millers kusin drabbades visst av leukemi när han var 17 så han startade en fond och det är ju bra.

måndag 27 september 2010

Det enda positiva

med kvällens 3-0 förlust mot Mjällby är väl att Djurgården kommer rejält revanschsugna till söndagens derby mot Aik.

Bästa löparlåten idag

Tom Jones Sex bomb. Minns när jag var på disco med en italienare på Capri och den låten spelades. Han frågade mig vad sex bomb betydde och jag blev full i skratt därför att
1. Han inte förstod. Sex bomb känns ju rätt internationellt och på italienska säger man typ bomba sexy, så hur svårt kan det va?
2. Jag tyckte det var pinsamt att förklara vad det betydde.
Fö är Tom Jones ingen sexbomb tycker jag men italienaren var det.
Och löprundan kändes tung. Blev omsprungen av bl a Spårvägen handboll.

Galen italiensk kommentator



En kommentator blir eeh,aningen exalterad när Zlatan gör mål i Milan-Auxerre...

söndag 26 september 2010

Soran hejar på



Brynäs i hockeyn och Liverpool i fotboll. Bara Liverpool, inget svenskt lag. Så Soran har det tungt nu. Jag glömde dock fråga varför Brynäs? Ligger Knivsta nära? Får kolla med honom nästa gång.
Hur som helst så medverkar han, Henrik Hjelt, Johan Wahlström och Gaisaren Per Andersson i Parlamentet ikväll. Det ska bli kul att se progammet, inspelningen var lite svajig.

lördag 25 september 2010

Vackraste sporten


Måste vara rodd. Såg flera roddare glida förbi på en alldeles blank Årstaviken idag. Och det ser så elegant ut. Bilden hämtad från Skillspartner.

Bästa löparlåten idag

var "Lust for life" med Tom Jones och Chrissie Hynde. Originalet med Iggy Pop är dock ännu bättre.
Hörde den först när jag såg filmen "Trainspotting" i London med min goda kamrat Ulrika Hedberg. Ulrika som följde med mig till Stadion en gång men tyckte bänkarna var för obekväma. En hästsadel tycker hon dock är bekväm, idag hoppades hon få rida på hästen Pommac. Fö har jag träffat Iggy Pops föräldrar i Michigan när jag var utbytesstudent där. Det var rätt stort då men nu känns det ännu större.

I brist på annat


gick jag in och läste Serena Williams blogg. Ganska ointressant faktiskt men hon är lite lustig för i princip vartenda inlägg börjar med "Hey guys, how are you all?". Nu är det ju inte så att hon gör sex inlägg per dag men hon kan väl variera sig lite? Hon behöver väl inte fråga hur vi läsare mår varje gång? Funderar på att kommentera med ett "Fine thanks, how are you?

fredag 24 september 2010

Dra på trissor


Jag börjar intressera mig för innebandy. Det är ju egentligen ingen sport utan något som man gjorde på gympan typ som skeppsbrott men nu har Djurgpården seglat upp som en av favoriterna i Elitserien. Ja, det beror på att gamla klassiska Balrogs damlag las ner och istället blev Djurgården och jag är inte den som är den, nu ska här ses på innebandy! Heja DIF! på bilden syns landslagspelaren och numeraäven Djurgårdaren Emelie LIndtröm. Match imorgon i ERiksdalshallen.

Because I'm worth it

Nä, det blev ingen behaglig träning som tröst för DIF-förlusten igår. Det blev värre än någonsin. Jag var nära på att ge upp men det är ju inte för inte som man har en PT. Det känns som jag fortfarande tio timmar senare är trött.
Men det blev ingen blombukett som belöning idag men väl världens godaste kanelbulle. Från Filmhusets nya restaurang. Det var jag värd.

torsdag 23 september 2010

DIF torskade

Kanske kan jag hoppas på lite mildare behandling imorgon? Mindre muskelarbete och mer massage...

Just nu

möter Brynäs DIF i Elitserien. Brynäs leder med 3-2. Det är naturligtvis inte bra om man som jag håller på Djurgården. Har man däremot en personlig tränare som håller på Brynäs, som jag har, så kanske det ändå är bra. Jag vill ju inte att han vid en förlust tar ut all sin besvikelse på mig.

onsdag 22 september 2010

Jag fattar inte


Först hette han Claes Åkesson och var programledare med Kattis Ahlström i 7-9 . Sedan blev han sportjournalist och blev Claes Runheim och nu heter han Claes Åkesson igen och är chefredaktör för Runner's world. Själv har jag alltid hetat Eklund i efternamn.

Sara sågar


Det här är Sara Carbonero, hon är sportjournalist i Spanien och hennes pojkvän heter Iker Casillas. Han är målvakt i Spanien och Real Madrid. Hon har sågat Ikers klubbkamrat Christian Ronaldo. Hon tycker han är självisk. Det tycker jag med. Undrar vad Iker tycker?

tisdag 21 september 2010

Messa Messi

Enligt tidningar har fotbollspelaren Tomas Ujfalusi nu sms:at (hur skriver man det?), Lionel Messi och bett om ursäkt för den fula stämplingen då Messi skadade foten. Det stör mig, inte att han ber om ursäkt men att han gör det via sms. Jag har själv märkt att folk mer och mer lämnar jobbiga/tråkiga/besvärande meddelanden via just sms när de istället borde ringt. Säkert har jag själv gjort det också någon gång. Det är liksom enklare att messa. Men det är dåligt. Ujfalusi skulle självklart ringt. Tycker jag. Vad tycker Magdalena Ribbing?

Man känner sig gammal

när man läser att Sharbel Toumas systerson spelar i MFF. Hur gammal är Touma undrade jag först. 31 fick jag veta när jag googlat. Hur gammal är systersonen då? Undrade jag sedan. 21 fick jag veta när jag googlat. Hur gammal är jag då, undrar ni. Googla säger jag.

Belöning efter ett hårt träningspass


Daggkåpa, vildros, veronika och en anemon.

måndag 20 september 2010

Fint tifo




Och så lite böter. Och så Härliga Djurgår'n som slog Malmö med 1-0 men måste ni spela så att man blir sjukt hispig det sista 20 minuterna?

Att gå eller inte gå

Kontaktade höggravida Norrlands-Ulla om kvällens match igår.
-Nä, jag ska inte gå. Är lite orolig för att vattnet ska gå, sa hon och lovade att gå så fort bebisen kommit.
Vattnet går? Hmm, vi har aldrig oroat oss för vatten förr utan trotsigt suttit i både ös och duggregn förr.
Så idag får jag ett SMS att bebisen kommit kl.03.20 idag. Toppen! Då kan hon ju gå på match tänkte jag, men se det var ett löfte hon inte höll:) STORT GRATTIS! Derbyt nästa kanske?

Oj, vilket tifo!

Som DIF-Bali tipsat om. Kanske något inför derbyt?

söndag 19 september 2010

Dagens outfit

Ipod shuffle, ny Adidaströja och svett. Samt en liten lätt korkad look.

Gammal kärlek


Såg att Mats Wilander var gäst i Här i ditt liv igår. Det får man ju kolla på SVT play. Mats Wilander är en STOOOR gammal idol som jag var sååå KÄÄÄÄR i när jag var liten. Jag och min kompis har flera pärmar med urklipp om varenda backghand, game eller matchboll han slagit. Jag såg honom första gången i ett inslag i Barnjournalen när han skulle bli tennisproffs efter att ha gått ut 9:an.
-Han kommer att blir stor sa jag. Sedan skickade jag illa kvickt ett brev "innan hela världen skulle upptävka honom" och fick både brev och autograf.
Jag fick rätt. Här en bild på Mats och Stefan Edberg. Stefan som fö tog över Wilanders tjej Anette Olsen!

lördag 18 september 2010

Bra laguppställning



i Parlamentets Valspecial i kväll 23.00

Idag tar Malmö SM-guld

Oavgjort mot Göteborg räcker. Och det grejar dom. Om inte garderar jag mig med att dom tar guldet i nästa omgång. Här Manon Melis på den tiden då hon spelade i Holland.

Jag och Limpar


Jag minns att Anders Limpar i någon intervju ang. VM-bronset -94 sa att han inte kände sig så delaktig eftersom han knappt fick någon speltid. Ungefär så känner jag med Elfte timmen. Jag skrev fyra partiledarsånger som senare fick strykas eftersom Henrik Dorsin gjort i princip samma sak i partiledarutfrågningarna. Jäkla Dorsin! Sedan gjorde jag några bildtelegram till ett par avsnitt. C'est tout. Ändå var det himla kul och igår åts det avslutningsmiddag på Jakobs och min personlige tränare hade inte varit nöjd med mitt kalorintag...På bilden syns Peter Settman hålla tal.

fredag 17 september 2010

Lite uppladdning

Saker jag tänker på när jag löper

Eller springer kanske jag ska säga, jag är ju ingen katt.
1. De som inte följer högerregeln och vägrar väja när vi möts i spåret, varför gör dom det? Det blir ibland som ett chickenrace. Vem väjer först? Varför blir det alltid jag?
2. De här Army-gänget jag mött två ggr senaste veckan när jag gått ut halv sju, ja, det är knappt jag tror det själv men 6.30 har jag i ösregnet gett mig ut och sprungit och då har jag mött de här gänget i collegetröjor med ARMY tryckt över bröstet. Det ser ballt ut men collegetröjor i regn och blåst??? Kan inte vara vidare skönt.
3. Det är inte långt kvar nu. Fast det är det ju. Under 75% av löpturen så är det ju långt kvar men ändå tänker jag så.

torsdag 16 september 2010

Nej, jag var inte på


på Hovet ikväll och såg Djurgårdens hockeypremiär. Men det betyder inte att jag inte jublar för det gör jag. Fast jag hade jublat ännu mer om jag hade varit på plats. Men det känns konstigt att Fredrik Bremberg spelar i HV71. Mycket konstigt.

Dagens röda kort


Marcus Birro är bl a fotbollskrönikör i Expressen. Jag läser honom aldrig eftersom jag inte gillar hans pompösa och pretensiösa stil. Nu har Birro sagt upp sig som krönikör från Norrköpings Tidningar pga av att hans bok sågades av en NT rescensent. Men hallå, hur fånig får man vara?
Visst dåliga recensioner är jobbigt men snälla, att säga upp sig är ju bara hur larvigt som helst.
Boken kanske är skit? Ska bli intressant att läsa andra kritikers recension av "Att leva och dö som Joe Strummer"

Efter regn kommer

om inte solsken så i alla fall uppehåll. Sjuklingen är väl ok, eller ja läget är väl hyfsat illa men stabilt om man kan säga så. Och under dessa dagar jag inte bloggat har Djurgården både hunnit vinna och förlora. AIK ligger nu på nedflyttningsplats- Tänk om både Bajen och Gnaget skulle spela i superettan nästa år? Elitserien i hockeyn har startat och nu är det bara 348 omgångar kvar, Zlatan har både gjort fiasko och succé och Lisa Nordén tog VM-brons i triathlon. Puh.

söndag 12 september 2010

Kämpa

Det blir ingen match för mig idag. Sjukdom i familjen gör att jag spenderar dagen på sjukhus istället för på Stadion.
Kämpa säger jag till alla.

Roligast

på Här är ditt liv måste ha varit när Kjell Bergqvist berättade om kompisen Claes Forsberg.
Han var Djurgårdare men spelade i AIK och efter första derbyförusten gick han in i omklädningsrummet och sa
- Deppa inte grabbar. Rätt lag vann.
Sånt tycker jag är kul.
Claes-Göran Forsberg spelade 1978-79 i AIK och avled 1999 endast 46 år gammal.

Turkiet i VM final på hemmaplan.


Det är stort och första gången. VM i basket alltså. Mot USA lär de få svårt men ändå. För första gången kommer de att ta medalj. De avgjorde med bara några sekunder kvar. Men var de några sveriegturkar som badade i fontänen i går? Nä, inte vad jag vet och skönt var väl det. Badande i den fontänen känns lite 90-tal. Skulle bara önska att basketen i media var liiite större i Sverige

lördag 11 september 2010

Vem kom på

idén om Expertkampen i Sportnytt? Wikegård och Renberg på Gröna Lund som åker berg och dal bana eller kastar bollar samtidigt som de ska utse bla årets nykomling?
Vi tittare är inte idioter vi vill bara ha de senaste sportnyhe, sportnyheterna.

Nostalgi

Ha, ha Pia Sundhage anno 85 tror jag. Proffs i Lazio. Lyssna på reporterns uttal av Laaasio. Pia är grym skön dock.

Viktig match idag


Nej, jag pratar inte om Zlatans debut i Milan utan om damlandslagets VM play-off match mot Danmark. En klar vinst och VM verkar klart.Bblir det förluster finns det visst några fler matcher att tråckla sig vidare på. Fråga mig inte hur. Någon bonus får dock Caroline Seger och co inte. Herrlandslaget får visst upp tilll 700.000 om de går till EM. Damerna O kronor om det går till VM. Rättvist. Nej men livet är inte rättvist, som min kompis Agneta sa till käbblande syskon.
Avspark 16.00, det blir väl Sportradion för jag tror inte någon kanal sänder?
Jag tippar svensk seger med 2-1-

fredag 10 september 2010

Hårfråga

Ibland brukar jag läsa Carolina Gynnings blogg och en sak som slagit mig är att på hennes bilder när hon tränar. Hon lägger ganska ofta ut bilder på när hon tränar. Det gör aldrig jag.
I alla fall, på alla bilder har hon utsläppt hår. Jag fattar det inte. Jag sätter alltid upp mitt hår.
Och hon som har jättelångt hår? Tränar hon alltid med utsläppt hår eller är det bara för bildernas skull? Jag måste fråga. Dessutom är hon alltid välsminkad. Det är inte jag.

torsdag 9 september 2010

Va? E re sant?

Att i distansrytt galopperar hästarna i 16 mil? Jag blev helt piff paff puff när jag såg Sportnytt nyss.
Ryttar-VM närmar sig och Sverige har en världsmästare i distansritt Maria Hagman Eriksson och Jan Svanlund berettade med sin sakliga stämma att "distansrytt är maraton för hästar" och att de 16 milen tar ca 8 timmar. Galopp i 16 mil, jag joggar en mil...

Fotbollsspelare i reklam del 4

En höjdare med Buffon, Zambrotta, Cannavaro och Del Piero för Fiat Ducato skåpbilar.

Jag längtar


till söndagen. Jag längtar till Stadion. Jag längtar till matchen. Jag längtar till vi slår ÖSK.

Croneman är sur

Johan Croneman på DN gillar inte Elfte timmen och framförallt inte Peter Settman. Så är det, smaken är olika. Själv tycker jag att gårdagens program var det bästa. Vi börja hitta formen nu och glädjande nog har vi höga tittarsiffror. Fotbollspelare brukar alltid säga att de inte läser tidningarna dagen efter match. De ljuger. Vi inom tv läser också. Vi blir glada om de skriver bra och skiter i om de skriver negativt.

onsdag 8 september 2010

Fotbollsspelare i reklam del 3

Real Madrids målvakt Iker Casillas är rädd om sina händer i denna spanska reklamfilm för ett försäkringsbolag.
Spanska är fö ett riktigt fint språk och Casillas en riktigt fin målis.

tisdag 7 september 2010

Kämpa Finland


Bortamatch mot Holland 2-1 just nu. Heja Sjölund Heja Hämälainen! Det är ingen hemlighet att jag vill se Finland i EM. Åh, vad glad jag skulle bli. Faktikst gladare än om Sverige tar sig dit. Konstigt kanske men Finland har aldrig kvalificerat sig till ett mästerskap så ja, KÄMPA FINLAND!

Bra publiksiffror

750.000 tittade på premiären av Elfte timmen. Det är höga siffror för tv2. Så höga siffror blir det inte idag. Många lär välja Zlatan o co istället. Själv kollar jag bara nyheterna och har just tittat på Maud i en timme för att kanske hitta uppslag till morgondagens program. Men jag är som alltid glad när Kim Källsrtöm startar.

Inte världens snyggaste frisyr


Men ack vilken bra spelare han var, tjeckiske Pavel Nedved. Han kommenterade fö hockey på italiensk tv under OS i Turin 2006. Rätt kul fast han var väldigt tyst. Vad gör han idag?

måndag 6 september 2010

Jag i tv!

Ja, ca 17 minuter in i dagens Rapport så intervjuvas Peter Settman ang. premiären av programmet Elfte timmen. Om man är uppmärksam så ser man mig sitta uppe till vänster med ryggen till och försöker skriva manus. Efter inslaget kom nyheten om att Hammarbytränaren Micke Borgqvist avgått efter hot. För djävligt så klart, men tänk att jag, eller jag och jag nåväl...hamnade före i nyhetsrapporteringen!

Dueller man minns


Man pratar ofta om de gamla duellerna mellan McEnroe ocg Borg men jag minns ochså Chris Evert och Martina Navratilova. I 18 år dominerade de damtennisen. De var alltid dom två i final. Jag var ju rätt liten då men minns att jag tyckte blonda Chris var så snygg. Tydligen är de två goda vänner. En vänskap som, enligt en kort intrevju i Vanity fair, tillkom genom att dom under alla dessa år alltid var i final ihop.

Stort

Idag blev Lena Walllin-Kantzy invald i Internationella basketboll förbundets styrelse. Det är stort. Första gången någonsin en svensk blir invald. Hoppas också att vi sedan kan klättra lite på rankingen, Sverige ligger idag på 67:e plats. Före Madagascar men efter Mali på 48:e plats. De borde vi väl kunna passera eller?

Fotbollspelare i reklam del 2

Tror den här är från -99. Rätt kul faktsikt.

söndag 5 september 2010

Ingen sport ikväll


Det blir partiledarutfrågningen av Lars Ohly istället. Inte för att han är hängiven Djurgårdare utan för att jag imorgon börjar en skrivvecka på "Elfte timmen". Politisk satir ska skrivas och jag måste ju se om Lars gör eller säger något kul. Chansen finns. Bild kommer från Dan Eriksson.

Malmö tar guld

Manon Melis är en ypperlig spelare och hennes Malmö lär ta guldet i Damallsvenskan. Idag lär de vinna mot Sunnanå. Jag hade tippat på Göteborg. De ligger tvåa så helt fel var jag inte. Men
min fråga är bara hur Malmö kan välja så gräsligt fula träjor?

Idag Tjejmilen

Jag springer inte. Jag har gjort det två ggr. Alla pratar om stämningen, festen osv. Jag fattar inte riktigt grejen. Kanske har jag en annan uppfattning om vad en fest är. Nä, jag föredrar mindre lopp där det inte står 114 bajamajor på rad med 3781 kvinnor i kö framför. Mindre lopp med blandade kön, där 2198 plötsligt innan start bestämmer sig att ställa sig i startfållan för Springa snabbt istället för Lunka när det efter 800 meter är just precis vad de gör, lunkar.

lördag 4 september 2010

Kloka Christian

Min favoritkommentator Christian Olsson sa en klok sak i dagens Sportsnack i radion. Han undrade varför ingen journalist frågade Zlatan på presskonferensen när han så att säga skyllde på Guardiola ang. deras bråk, Zlatan sa ju att Guardiola bara pratat med honom två gånger på ett halvår. Varför, undrade nu min favoritkommentator, frågade ingen Zlatan
-Varför tog du inte själv kontakt med Guardiola för att reda ut situationen?
Ja, det kan man fråga sig. Sportpanelens svar och mitt också är förmodligen att ingen vågade. Ingen riskerar att bli "osams" med Zlatan.

fredag 3 september 2010

Källström på bänken


Hade ju gärna sett honom starta men men nu blir det Wernblom istället. Ska bli grymt kul att se matchen ikväll. Jag brukar faktiskt inte vara så jätteintresserad, är mer intresserad av DIF. Och där har jag och Henrik Rydström något gemensamt. Ja, inte att vi gillar DIF men att vi är mer intresserade av klubblag än landslag. Som man kan läsa om här.

Lite naket


Så här ser jag ut efter ett pass med min personlige tränare. Han slår mig när jag inte går tillräckligt djupt i utfallen.
Nä, det gör han inte. Han försöker massera bort mitt onda knä...som jag iofs tycker sitter på ett annat ställe. Men men eftersom det blir bättre ska jag inte klaga.

torsdag 2 september 2010

Det glädjer ett gammalt Djurgårdshjärta


att Aik:aren Alexander Vanlert börjat med brottning i Djurgårdens regi. Nu är han iofs bara sex år och har än så länge ingen aning om att han brottas för DIF. Och enligt hans mor Ulrika Hedberg är risken stor att han kommer att vägra träna om sanningen kommer fram. Så det är väl bäst att hålla tyst då.

Gnaget åker ur i år


Ja, jag tror det gör det. Damerna alltså. Lite trist, för nykomlingen AIK satsade rejält för ett par år sedan när det var nya. Igår vann Hammarby derbyt och tog viktiga poäng. De är fortfarande på nedflyttningsplats men de närmar sig Sunnanå. Kanske kan Kicki Bengtsson bli den som räddar Bajen kvar. Hon som egentligen lagt av, är ju 40 år, har kallats in och spelade igår från start. Heja Kicki! Jag gillar Kicki. Framförallt när hon spelade med Djurgården.

Märkligt

Jag har köpt en Ipod. Jag tänkte lägga in lite skön musik att ha till mina löparrundor. Lätt som en plätt sa alla. Mm, visst men inte för mig. För min Ipod har kopierat allt som låg i mitt I Tunes bibliotek. ALLT. Så under dagens tur runt Årstaviken sprang jag alltså till en mix av mina gamla sportkrönikor från Radio Stockholm, gamla fotbollslåtar av modellen "Vi är svenska fotbollsgrabbar" och supportersång från München som jag använt till olika fotbollsquiz jag haft samt senaste skivan av Salem Al Fakir. Märklig löparrunda.

onsdag 1 september 2010

Fotbollsspelare i reklam

Först ut är Fabio Cannavaro för en iteliensk mobiloperatör. Fatta att bruden ligger kvar och snackar när Cannavaro stolpar in och vill låna telefon. Vilket pucko säger jag.

Rörigt värre

verkar det vara i Bajen. Igår lyssnade jag på en upprörd ordförande Henrik Wesslén i Sportsnack i Radio Stockholm. En mellanhand, okänd advokatfirma skulle få 800 000 euro för Linus Halleniusaffären. Idag läser jag om en upprörd Linus Hallenius om att Wesslén handlar i egen sak och att affären kan vara på väg att gå om stöpet. Som utomstående är det svårt att veta vad som egentligen händer mer än att det verkar vara som vanligt i Bajen, rörigt.
Jag tar en lunch på La Petite France istället.