Twingly statistik

fredag 28 augusti 2015

Fredagsmys



Olof Lundh är en av de bästa fotbollsjournalisterna tycker jag. Han är modig. Och i det senaste numret ställer han mer än en relevant fråga om Zlatan -Varför är det inte okej att fråga om att Zlatan kräver respekt men inte alltid visar det själv? Varför är vi då rädda? Och vad är vi rädda för? 
För det är ju så man känner, man hyser den största beundran för honom samtidigt som man ibland känner, nä det där känns inte ok. Och framförallt skaver det att Svenska Fotbollsförbundet berkar trippa på tå för honom.

torsdag 27 augusti 2015

Hård, hårdare, hårdast

Idag har vi filmat ett inslag för Grym kemi och avsnitett om Träning. Då passade jag  på att läsa lite i Gunde Svans bok På gränsen. Bland annat hans sommarträning. Hårda sommarträning. Och ja, det kan väl hålla med om.

tisdag 25 augusti 2015

Kan man skämta om allt?

En fråga som alla komiker får. Alltid. Som Djurgårdare tycker jag ju det är rätt kul att Telenors VD, Patrik Hofbauer, en fd målvakt i DIF hockey skämtar om Råsunda. 
Att han som djurgårdare tycker det är skönt att sätta sin egen byggnad, Telenors nya kontor, på rivna Råsunda.
Gnagare däremot ser rött. Och det blev visst en twitterstorm. Där ser man. 
Får man skämta om allt? 
Ja, utom aikare.

söndag 23 augusti 2015

Det svider

Att Aik vann femte raka efter mål i 90:e mot Gefle. Arrrgh!
Och att jag var tvungen att tacka nej till att jobba med Parlamentet i år. Säsongstart ikväll. Men jag kunde liksom inte tacka nej till nya utmaningen som inslagsproducent för programmet jag skrivir Grym kemi men åh, jag vill ju ha alla kakor och äta upp dom. Och gärna tillaga  dom också. Typ.

lördag 15 augusti 2015

Sportskugga

Jo, det har blivit så. Denna vecka drog inspelningarna igång på det tv-program jag skrivit manus till. Nu är jag inslagsproducent och jag är helt död efter vecka 1. Programmet heter Grym kemi och kommer att gå på Svt i vår. Programledare är Brita Zachari och professor Ulf Ellervik. Men vi hade ett cheerleaders gäng med i en snutt i går. Otroliga rjejer! Det är det närmaste sport jag kommit i veckan.


söndag 9 augusti 2015

It's raining medaljer

Jo, men idag har det gjort det. De svenska tjejerna simmade hem guld, silver och brons på en dag. Och då kan öven jag tycka att det är medaljregn.

lördag 8 augusti 2015

Syföreningen Märka ord

Ja, jag kan inte låta bli. Sarah Sjöström är suverän. Hon är Super-Sarah. Hon är så himla otroligt jag fattar inte hur fantastisk men medaljregn? Hur bra två  guld och ett silver än är har jag svårt att se det som ett regn? Amerikanskan Katie Ledecky har tagit fyra guld av fyra och  där  någonstans börjar det likna regn. Tycker kag. Men jobbar man med ordcså hör man.

söndag 2 augusti 2015

Jag köpte ett bröd

Med en viss tvekan. Det hette Hammarby. Men biträdet garanterade att det inte hade något med bajen att göra.
Och jag litade på henne. Serieledare som man är.